Feng Shui Steps
Roseline Deleu, Feng Shui Steps

Francais Page
Page en Français

VlaamsPage
Nederlands

Espańa
Espańol

Slovencina
Slovenčina

Deutsche Page
Deutsche

Slovenian Page
Slovenian


English Blog
English
BLOG

Francais Page
BLOG en
Français
Vlaams Blog
Dutch
BLOG


Dobrodosli na moji spletni strani Feng Shui Steps!


Roseline Deleu Feng Shui Consultant

 

Roseline Deleu, mednarodna svetovalka
za Feng Suj, avtorica in inspiracijska
predavateljica.


Posljite mi EMAIL, tako se registrirate in mi posredujete vase podatke, ime, mesto in drzavo v kateri zivite, jaz pa vas bom obvesčala o novostih s svoje spletne strani ter o zanimivostih s svojega potovanja po Sloveniji in Evropi.

Potovanja po svetu. Konzultacije. Knjige. Usposabljanja. Pristop k Feng Suju: enostavno, lahko, razumljivo in dostopno vsem.

Potovanja

Zivim v Avstraliji, vendar pogosto potujem po svetu in delim svojo modrost o Feng Suju in o poznavanju geomantike. Usposabljam nove praktikante do stopnje Feng Suj svetovalca. Zdruzujem starodavno evropsko in azijsko znanost s tradicionalnim avstralskim verovanjem Aboriginov ter osebnimi izkusnjami. Imela sem čast, da sta me C.J. Fisher in Kuku Yalani,aboriginski staresina s tropskega severa, povabila in uvedla v svoje duhovno znanje.

Med svojo Evropsko turnejo 2018 sem obiskala Belgijo, Luxemburgio, Francijo, Spanijo, Slovenijo, Nemčijo in Veliko Britanijo. Imela sem veliko zelo obiskanih predavanj in usposabljanj. Moj enostaven pristop k Feng Suju je bil dobro sprejet, udelezenci so odsli domov s seznamom »NAREDI« in mi kasneje poslali veliko e-mailov s povratnimi informacijami. Predvidevam, da bom imela nekaj večernih predavanj in moj prvi pet dnevni tečaj praktikantov v Sloveniji - upam, da prihodnjo zimo, leta 2018. Ste pripravljeni, da izveste več ? Pripravljeni, da postane Feng Suj del vasega vsakdanjika, da ga vključite v vas obstoječi posel ali pričnete z novimi Feng Suj svetovanji - če ste zainteresirani, mi posljite kratek e-mail, in sodelovanje se lahko prične.

Konzultacije
Moje svetovanje iz področja Feng Suja in geomantike je mozno uporabiti pri opremljanju domov, pri poslih,za sole, bolnisnice in vikende ter prav tako za nove stanovanjske in druge projekte, pri prenavljanju in ureditvi okolice in vrtov itd...

Knjige
Angleska verzija moje druge knjizne izdaje »Your First Easy Steps to Feng Shui « vam je dostopna na moji spletni strani v rubriki » Knjige in izdelki«. Francoska verzija je dosegljiva le v elektronski obliki.

»Feng Shui for your Career«, avtoric Roseline Deleu & Jutte Clark je napisana v angleskem jeziku - glej »Knjige in izdelki«.

Risani vodnik
»Easy Feng Shui« avtorice Roseline Deleu, ilustratorke SoozieM: trenutno dostopen le v anglesčini, francoska verzija je v izdelavi.

Predavanja in usposabljanja

Feng Suj- kratek enovečerni tečaj - tri urno predavanje, kjer boste dobili občutek kaj Feng Suj predstavlja. Bodite gostitelj takega večera na vasem domu ali promovirajte predstavitev v lokalnem časopisu, posljite elektronsko posto vasim prijateljem, obesite plakate v okrozju. Po treh navdihujočih urah boste vsi udelezenci tečaja od Roseline prejeli napotke za začetek prve Feng Suj izkusnje in zeli boste čarobne rezultate.

Vzpostavite stik , skupaj lahko organiziramo moje naslednje potovanje v Slovenijo. EMAIL

Feng Suj svetovalec - pet dnevno usposabljanje za vse, celo za začetnike! To je intenzivni tečaj, ki traja pet dni, v majhni skupini in vključuje veliko praktičnih vaj. Taksno zelo popularno in zanimivo usposabljanje vas spodbudi, da uredite svoje zivljenje in vas vodi v svetovanje ter pomoč drugim. Zdruzite Feng Suj z vasim obstoječim poslom ali začnite s svojo lastno svetovalno prakso.

Feng Suj za profesionalce - tri dnevno izobrazevanje - prirejeno za potrebe arhitektov, gradbincev, notranjih oblikovalcev,dekoraterjev, krajinskih arhitektov. Predznanje Feng Suja ni potrebno.

Resnično enostavno slediti!

Vsakodnevno zivim s svojo strastjo do Feng Suja in svoje znanje prilagajam različnim kulturam po svetu. V glavnem uporabljam predmete, ki vas ze obdajajo (to pomeni, da ne uporabljam specialnih kitajskih pripomočkov). Znanje s področja Feng Suja lahko uporabljate na veliko načinov, glede na količino literature, ki je na voljo, je lahko uporaba Feng Suja zelo zapletena, lahko pa se osredotočimo na enostavno uporabo temeljnih principov te starodavne kitajske modrosti. Sama sem se odločila za drugi način, s preprostostjo do najboljsih rezultatov, na ta način tudi predavam in usposabljam svoje slusatelje.

Konference in festivali

Velikokrat sem vabljena kot profesionalni predavateljica na festivale, v glavnem na področju jugovzhodne Azije. Od leta 2001 sem gostiteljica letne Feng Suj konference v Avstraliji, kamor povabim profesionalce iz drugih delov sveta.

Umik

Ponujam vam pet dnevni umik v sinergiji z dvema učiteljema: »The Kuku Yalanji Experience«. Obisčite stran »Retreat« (samo v angleskem jeziku) za nadaljnje informacije in datume.
© Roseline Deleu, Feng Shui Steps, 2004 - 2015