Feng Shui Steps
Roseline Deleu, Feng Shui Steps

Francais Page
Page en Français

VlaamsPage
Nederlands

EspaŮa
EspaŮol

Slovencina
Slovenčina

Deutsche Page
Deutsche

Slovenian Page
Slovenian


English Blog
English
BLOG

Francais Page
BLOG en
Français
Vlaams Blog
Dutch
BLOG
GRATIS
Feng Shui
* Levens Test
HIER

Welkom op mijn web-pagina!


Klanten en studenten zeggen...

"Ik had Feng Shui een paar jaar al beoefend, maar U heeft me zeer eenvoudig getoond wat eigenlijk echt belangrijk en noodzakelijk is. Dank U Roseline!" - K.C.

"Wanneer kom je nog eens Roseline? Ik wil nog zo veel van je leren ! " - M.V.Mijn reizen overal te lande .... Mijn Consultaties .. Mijn Boeken .. Mijn Opleidingen .. Mijn aanpak, toegankelijk, eenvoudig en praktijkgericht.

Reizen
Op dit ogenblik woon ik (al 18 jaar) in AustraliŽ. Ik reis echter de hele wereld rond om mensen op te leiden in Feng Shui en Geomancie. Daarnaast breng ik de mensen ook in contact met de eeuwenoude tradities en krachten in dewelke ik ben ingewijd - dit is een hele eer - door de Shaman van een stam van de Australische Aboriginals (zie foto). In 2015 kwam ik nog eens naar Europa en gaf een lezing "Aboriginal Wisdom for our Modern World today". Met mijn volgende bezoek, zal ik voordrachten geven, dag- en avondworkshops alsook Feng Shui en Geomancie-opleidingen voor diegenen die hier hun beroep wensen van te maken. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om een specifieke opleiding te volgen voor professionals die Feng Shui wensen toe te voegen binnen hun huidige beroep (zie verder).

Consultaties
Mijn Feng Shui en Geomancie-consultaties kunnen worden toegepast voor huizen, werkplaatsen, kantoorruimten, winkels, scholen, ziekenhuizen en fabrieken, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie en voor de inrichting van je tuin.

Boeken
De tweede editie van het Engelstalige boek ęYour First Easy Steps to Feng ShuiĽ is beschikbaar op pagina "Books & Products". Franstalige versie is beschikbaar in e-book formaat. . Het boek ęFeng Shui for your CareerĽ geschreven door Roseline Deleu & Jutta Clark is enkel in het Engels beschikbaar zie "Books & Produkts".

Heb je interesse om deze boeken in jouw taal te publiceren? Geef me dan een seintje dan kunnen we dit bespreken.Stripverhalen
ęEasy Feng ShuiĽ - door Roseline Deleu, tekeningen van de hand van SoozieM : de Engelstalige editie is beschikbaar op pagina "Books & Products" ; aan de Franstalige vertaling wordt gewerkt.Opleidingen:

Feng Shui Consulent - 5 dagen - voor iedereen, ook voor beginnelingen. Het is een intensieve opleiding in een kleine groep. Het is een zeer populaire en interessante opleiding die je in staat stelt om je leven een andere wending te geven, indien je daarvoor kiest, natuurlijk.

Feng Shui voor Professionals - 3 dagen aangepast aan de noden van architecten, binnenhuis- en tuinarchitecten†; voorkennis van Feng Shui is niet vereist.

Feng Shui voor iedereen - een voordracht van 3 uur om je aan te sporen je eerste stappen in de Feng Shui te zetten, de dag zelf al en met snel resultaat.

Contacteer me indien je in jouw regio een cursus of activiteit wenst te organiseren: EMAIL.

Echt toegankelijk !
Mijn passie voor de Feng Shui beleef ik elke dag en ik pas de Feng Shui aan in functie van de cultuur. Daar waar mogelijk gebruik ik immers voorwerpen die je al in huis hebt (ik voeg dus geen Chinese spulletjes toe). Je kan op verschillende manieren met Feng Shui omgaan, van zeer complex tot zeer eenvoudig, efficiŽnt en leuk. Ik heb voor deze laatste manier van werken gekozen en deze manier geef ik ook door in mijn trainingen. Ik beleef er heel veel vreugde aan, krijg veel positieve feedback (ik besteed hier een volledig hoofdstuk aan in mijn boek) en mijn team van consulenten is zeer actief en welvarend.

Conferenties en Festivals
Ik word zeer regelmatig als gastspreker uitgenodigd voor Festivals, meestal in de Aziatische regio. Sinds 2001 organiseer ik de enige en unieke jaarlijkse Feng Shui Conferentie van AustraliŽ, waarvoor ik professionals uit alle hoeken van de wereld uitnodig.

BELGIE - Feng Shui Consulenten van Feng Shui Meester Roseline Deleu zie HIER.

Roseline Deleu Feng Shui Consultant Bulletin
Niewsbrief
NL - Oct 2009


"Meester Roseline Deleu training Feng Shui Consulenten"


Belgium

Belgium

Gudrun
Gudrun - Feng Shui Consultant

'Jouw huis is een spiegel van jezelf'.
Vanuit mijn passie voor kunst en zin voor huiselijkheid en harmonie, heb ik via Roseline ontdekt hoe Feng Shui op een natuurlijk eenvoudige wijze verandering kan creŽren in de woning en vreugde kan brengen in de leefsfeer. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met u om samen uw optimale leefwereld in te richten.
Tel: 0032 (0)4 72 70 64 30


Marc Bertels - Practitioner

Je woning en leefruimte weerspiegelen je innerlijke toestand. Door deze terug harmonieus af te stemmen op je wensen en dromen, creŽer je moeiteloos de nodige ruimte en gewenste verandering in je leven. Bevorder je financiŽle situatie, gezondheid, liefdesleven en professionele carriŤre. CreŽer een harmonieuze leefruimte en breng vreugde, geluk en rijkdom in je leven. Via eenvoudige aanpassingen aan je leefruimte breng je terug harmonie in je leven, je relatie en je werkomgeving.
Tijdens een consultatie of make-over gebruiken we de voorwerpen die je hebt om de Feng Shui principes te integreren in je huidige woning en leven.
Opzoeken van aardlijnen en wateraders die je gezondheid nadelig kunnen beÔnvloeden.
Email: HIER
Tel: 00 32 (0) 496 52 16 51

Maggie Nauwelaers

Mijn leven is een continue zoektocht naar 1-heid en verbondenheid in natuurbeleving en contact met mensen. Daartoe beoefen ik het sjamanisme, dans vrolijk de 5-ritmes, werk met paarden en verdiep me voor zelfontwikkeling en het helpen van anderen in chakra-psychologie en energiewerk. Mijn 2 kinderen zijn me dierbaar; we doen ons uiterste best samen "magie" te creŽren... Ik combineer de intuÔtieve gevoelsbenadering van Feng Shui met mijn achtergrond en ervaring als kleuradviseur, en styling en re-stylingadvieswerk voor huis ťn tuin.
Email: HIER
Ph: 0032 (0)476 632 506
Website: www.hartenmagie.be/feng-shui/index.html

Isabelle Desquesnes

"Voel de magie van het water,de aarde,de wind,..."

In mijn holistisch kuur-natuur centrum Terra Ischstar nodig ik mensen uit om†zich te komen herbronnen††in de natuur. Ik begeleid ze tot het welzijn van†hun lichaam en geest door zich bewust†te verbinden met de verschillende†natuurelementen. Feng Shui geeft mij de mogelijkheid om†nog meer balans en harmonie te creŽeren in†hun leefwereld ! Enjoy life !
Email: HIER
Website: www.terra-ischstar.be
Ph: 00 32 (0)476 066 588

Ann Vercruysse

"My Moment":een thuispraktijk waar je via†verschillende Oosterse ontspanningstechnieken en meditatie beter leert omgaan met stress. De†nadruk†ligt op†even tijd voor jezelf nemen. Feng Shui is een perfecte aanvulling op het aanbod van My Moment, ik ondervond zelf hoe je huis de weerspiegeling van je leven en je gedachten is. Door†je huis†op een†intuÔtieve manier†in lijn te brengen met je wensen en†dromen, breng je†moeiteloos de nodige ruimte en verandering in†je leven.
Email: HIER or Email: HIER
Website: www.mymoment.be
Ph: 0032 (0)474 482 443†and 0032 (0)9 339 11 39

Anouck Vanderbrugghen

Als gegradueerde interieurvormgever met bijkomende specialisatie kleuradvies, bied ik, in samenspraak met u, een unieke realisatie die van uw huis een thuis maakt, gebaseerd op de principes van Feng Shui.
Email: HIER
Ph: 0032 ( 0)486 762 777

© Roseline Deleu, Feng Shui Steps, 2004 - 2015